Algemeen

BvdV is een jong, middelgroot advocatenkantoor in hartje Utrecht waar de commerciële civiele advocatuur (ondernemingsrecht, insolventierecht en onroerend goed) wordt gecombineerd met belastingadvies. Het team van BvdV heeft de kennis en ervaring in huis om ondernemers bij te staan in alle geschillen en vraagstukken waar zij mee te maken krijgen. Kwaliteit, ondernemerschap en een goede balans tussen werk en privé zijn de kernwaarden van ons kantoor.

Ter versterking van ons team ondernemingsrecht – contractenrecht zijn wij op zoek naar een:

Advocaat met 3 tot 5 jaar ervaring

Profiel:

Binnen een jong en enthousiast team houd je je bezig met de behandeling van alle denkbare aspecten van het ondernemingsrecht en contractenrecht, waaronder op het gebied van overnames. Je zal daarbij ook samenwerken met onze belastingadviseurs. Daarnaast adviseer je cliënten bij complexe ondernemingsrechtelijke vraagstukken. Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met een sociale persoonlijkheid die (aantoonbare) affiniteit heeft met ondernemingsrecht. De kandidaat woont in de regio Utrecht of is bereid zich in de directe omgeving van het kantoor te vestigen.

Sollicitaties met CV kunnen worden gericht aan:

Bruggink & Van der Velden, t.a.v. Zoë van Hattum / vanhattum@bvdv.nl.

Graag verwijzen wij u voor meer informatie over ons kantoor en onze unieke kantoorfilosofie naar onze website: www.bvdv.nl

Carla Zillig
Volg Carla Zillig: