Over BVDV Arbeidsrecht

Bruggink & Van der Velden was in 2015 het eerste advocaten- en fiscalistenkantoor in Nederland dat een B Corp certificering in de wacht sleepte. We zijn dan ook erg trots dat onze hercertificering binnen is!

Waren we in 2015 nog één van de weinige bedrijven die met het B Corp logo mochten prijken, inmiddels zijn er al 50 B Corps in Nederland. Een groeiende groep bedrijven die de lat hoog legt als het gaat om sociale en/of ecologische impact, transparantie en verantwoordelijkheid. Bij BVDV leggen we die lat niet alleen hoog voor onszelf, we willen sociaal ondernemerschap ook stimuleren, zoals wij bijvoorbeeld deden met ons initiatief De Tienduizend. Hier kan je terugkijken hoe gaaf dat was.

In september 2016 behoorden wij tot de 10% best presterende B Corps op het onderdeel werknemers en maakten wij deel uit van de Best for the World lijst. B Corp heeft ons nu ook laten weten dat wij opnieuw zijn gecertificeerd! Dat is een feestje waard!

Workshop Arbeidsrecht

Feest vieren is het leukste met vrienden. Daarom organiseren we op donderdag 11 mei 2017 de Workshop Arbeidsrecht voor B Corps // sociaal ondernemers. Gratis en voor niets. Omdat je nu eenmaal trakteert als er iets te vieren is.

Waar: SIF Utrecht (www.sifutrecht.nl)
Wanneer: 11 mei 2017
Tijd: Inloop vanaf 14:30 uur, workshop van 15:00 tot 17:00, borrel vanaf 17:00 uur

Kom je ook?

Aanmelden kan via zillig@bvdv.nl

workshop arbeidsrecht