BvdV

Het team ondernemingsrecht begeleidt grote en kleine bedrijven bij alle facetten van het ondernemings- en vennootschapsrecht. Onze advocaten werken nauw samen met de fiscalisten binnen kantoor, waardoor cliënten profiteren van een maximale dienstverlening. Binnen het ondernemingsrecht kan jij je als beginnend advocaat verder specialiseren, bijvoorbeeld op het gebied van fusies- en overnames, arbeidsrecht, vastgoed of intellectueel eigendomsrecht.

Wij zoeken een enthousiaste, gedreven en leergierige collega om onze praktijk te ondersteunen. Je woont bij voorkeur in de regio Utrecht of je bent bereid je in de directe omgeving van kantoor te vestigen. BvdV biedt advocaat-stagiairs een brede opleiding, waarbij je wordt begeleidt door jouw patroon en andere ervaren kantoorgenoten. Vanaf het begin heb je contact met cliënten en doe je ervaring op in de advies- en procespraktijk. Dit geeft je een sterke basis voor verdere specialisatie.

Herken jij je daarnaast in de kernwaarden van BvdV en beschik je over een gezonde dosis humor? Stuur ons dan jouw motivatie inclusief cv en eventuele referenties.

Sollicitaties kunnen per e-mail worden gericht aan Carla Zillig: zillig@bvdv.nl. Indien je vragen hebt kun je ook telefonisch contact opnemen via 030-2322373.