We are & We do

BvdV richt zich met name op zakelijke opdrachtgevers, waaronder ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, non-profit organisaties, overheden en vermogende particulieren. Onze advocaten werken nauw samen met de fiscalisten binnen kantoor, waardoor cliënten profiteren van een maximale dienstverlening. Binnen het ondernemingsrecht kan jij je als advocaat verder specialiseren, bijvoorbeeld op het gebied van fusies- en overnames, herstructureringen financiering en zekerheden, contractenrecht en aandeelhoudersgeschillen.

Wij zoeken een enthousiaste, gedreven en leergierige collega om onze praktijk te ondersteunen. Je woont bij voorkeur in de regio Utrecht of je bent bereid je in de directe omgeving van kantoor te vestigen. BvdV stimuleert commerciële groei, waarbij jouw ontwikkeling en kwaliteiten centraal staan.

Herken jij je daarnaast in de kernwaarden van BvdV en beschik je over een gezonde dosis humor? Stuur ons dan jouw motivatie inclusief cv en eventuele referenties.

Sollicitaties kunnen per e-mail worden gericht aan Carla Zillig: zillig@bvdv.nl. Indien je vragen hebt kun je ook telefonisch contact opnemen via 030-2322373.