BvdV is een jong, middelgroot advocaten- en belastingadvieskantoor in hartje Utrecht waar de commerciële advocatuur wordt gecombineerd met belastingadvies. Ons team heeft de kennis en ervaring in huis om ondernemers bij te staan in alle geschillen en vraagstukken waar zij mee te maken krijgen. Kwaliteit, ondernemerschap en een goede balans tussen werk en privé zijn de kernwaarden van ons kantoor.

Wij zoeken een enthousiaste collega met een sociale persoonlijkheid en affiniteit met de algemene fiscale praktijk. Binnen ons kleine team ben je werkzaam in onze algemene belastingadviespraktijk en behandel je uiteenlopende vraagstukken. We stimuleren hierbij de ontwikkeling van je eigen specialisme (bijv. estateplanning, btw, e.d.). Onze cliënten zijn zeer divers; dit zijn voornamelijk (MKB-)ondernemingen, dga’s, investeerders, vermogende particulieren en anbi’s. Je werkt als fiscalist nauw samen met onze advocaten, hierdoor zijn je werkzaamheden naast puur fiscaal ook juridisch van aard. Spreekt dit je aan stuur ons dan een e-mail met een korte motivatie en cv!

Je sollicitatie kan je sturen naar Carla Zillig: zillig@bvdv.nl. Indien je vragen hebt kan je natuurlijk ook even telefonisch contact opnemen via 030 – 23 22 373.

Voor meer informatie over ons kantoor en onze unieke kantoorfilosofie check onze website: https://www.bvdv.nl/over-bvdv/