BvdV is een jong, middelgroot advocatenkantoor in hartje Utrecht waar de commerciële advocatuur wordt gecombineerd met belastingadvies. Het team van BvdV heeft de kennis en ervaring in huis om ondernemers bij te staan in alle geschillen en vraagstukken waar zij mee te maken krijgen. Kwaliteit, ondernemerschap en een goede balans tussen werk en privé zijn de kernwaarden van ons kantoor.

Wij zijn op zoek naar een faillissementsmedewerker met minimaal 2 jaar relevante praktijkervaring in een soortgelijke functie. Een praktijkdiploma boekhouden is vereist. Je komt te werken in een team van curatoren. Je assisteert de curatoren, treft voorbereidingen bij aanvang faillissement, voert de financiële faillissementsadministratie, maakt (concept) faillissementsverslagen en salarisvoorstellen en communiceert met de rechtbank. Daarnaast assisteer je de curator eventueel bij debiteurenincasso en onderhoud je contacten met het UWV over de afhandeling van vorderingen uit arbeidsovereenkomsten. De functie geeft ruime mogelijkheden voor eigen initiatief en uitbreiding van taken wanneer je daarvoor belangstelling hebt.

Wij zoeken een enthousiaste, gedreven en leergierige collega om de faillissementspraktijk te ondersteunen. Je woont bij voorkeur in de regio Utrecht of je bent bereid je in de directe omgeving van kantoor te vestigen. BvdV stimuleert eigen initiatief en jouw ontwikkeling en kwaliteiten staan centraal.

Herken jij je daarnaast in de kernwaarden van BvdV en beschik je over een gezonde dosis humor? Stuur ons dan jouw motivatie inclusief cv en eventuele referenties.

Sollicitaties kunnen per e-mail worden gericht aan Carla Zillig: zillig@bvdv.nl. Indien je vragen hebt kun je ook telefonisch contact opnemen via 030-2322373.