Bruggink & Van der Velden zoekt een arbeidsrechtadvocaat die de kans wil grijpen om met onze bloeiende arbeidsrechtpraktijk mee te groeien. Heb jij al enkele jaren ervaring in het arbeidsrecht en kan je zelfstandig aan het werk, dan hebben wij een uitgelezen kans voor jou.

Met ons team staan we voornamelijk ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf bij, maar ook grote (internationale) werkgevers. Wij staan dichtbij onze klanten en hebben daarom de ruimte om vroeg in het proces mee te denken over alle arbeidsrechtelijke facetten die zich bij hen in de praktijk voordoen, zoals: disfunctioneren, verstoringen in de arbeidsrelatie, zieke werknemers, fraude en diefstal. We adviseren en begeleiden bij reorganisaties, arbeidsvoorwaardenbeleid, medezeggenschap en meer. Daarnaast staan we ook veel werknemers bij, vooral in ontslagkwesties.

BvdV is anders dan alle andere advocatenkantoren. Onze organisatie is gestoeld op vertrouwen en transparantie, zowel organisatorisch als financieel. Iedereen binnen ons kantoor heeft zeggenschap in de koers die we samen bepalen. Dat maakt ons kantoor uniek en biedt perspectief voor jouw verdere carrière.

Ben je ambitieus wil je de volgende stap binnen het arbeidsrecht maken? Dan kan dat bij ons. We staan in de basis een brede opleiding voor, waarna wij je aanmoedigen om je verder te specialiseren. Herken jij je in de kernwaarden van BvdV en beschik je over een gezonde dosis humor? Stuur ons dan jouw motivatie inclusief cv en eventuele referenties.

Sollicitaties kunnen per e-mail worden gericht aan Daniël Maats: maats@bvdv.nl. Indien je vragen hebt kun je ook telefonisch contact opnemen via 030-2322373.