Het team van BvdV begeleidt diverse bedrijven in uiteenlopende branches bij alle facetten van het ondernemingsrecht. Onze advocaten werken nauw samen met de fiscalisten binnen ons kantoor. Wij zijn een full-service kantoor voor de ondernemer. Als student-stagiair bieden wij jou de gelegenheid om in 6-8 weken ons kantoor en de advocatuur op een brede manier te leren kennen. Wij zoeken een enthousiaste, assertieve en leergierige student die in deze stageperiode de advocatuur wil leren kennen.

Wat ons kantoor bijzonder maakt is dat iedereen bij ons de vrijheid heeft om te ondernemen, dat wij volledige transparant werken en dat een goede work-life balans bij ons vanzelfsprekend is. Een student-stagiair bij BvdV wordt overal bij betrokken en ervaart dan ook echt hoe het is om deel uit te maken van ons bijzondere kantoor.

Lijkt het jou leuk om stage bij ons te lopen? Stuur dan jouw motivatie inclusief cv, cijferlijsten en eventueel andere stagebeoordelingen per e-mail aan Carla Zillig: zillig@bvdv.nl.

Bij vragen kun je ook telefonisch contact opnemen via 030-2322373.