BVDV

Ben jij een advocaat met ervaring op het gebied van het Intellectueel Eigendomsrecht? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je werken in de binnenstad van Utrecht bij een advocatenkantoor dat het net allemaal even anders doet? Wellicht zijn wij op zoek naar jou!

Voor de groeiende IE praktijk binnen ons unieke kantoor zijn wij op zoek naar een advocaat die gespecialiseerd is in (soft) IE. Ervaring op het gebied van commerciële (IT) contracten en privacyrecht is een pre. Bij BVDV zal jij procederen en adviseren over uiteenlopende IE-vraagstukken en bovendien helpen de IE praktijk verder uit te bouwen.

Wie zijn wij?

BVDV is een bijzonder advocatenkantoor gevestigd in het centrum van Utrecht. BVDV is gebaseerd op de Semco-stijl; de managementfilosofie van de Braziliaanse ondernemer Ricardo Semler. Wij zijn een kantoor waarbij vertrouwen en openheid – de kernbegrippen van de Semco-stijl – de sleutelwoorden zijn, terwijl traditionele bedrijven veelal gebaseerd zijn op controle. Wij vertrouwen erop dat mensen het beste uit zichzelf halen. Om deze uitgangspunten te laten slagen is BVDV volledig transparant. Iedere medewerker heeft zicht op en zeggenschap over de koers van de organisatie. Dat maakt de betrokkenheid hoog en wij zijn daardoor een hecht team.

Wij richten ons met name op zakelijke opdrachtgevers, waaronder ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, non-profit organisaties, overheden en vermogende particulieren. Onze advocaten werken nauw samen met de fiscalisten binnen kantoor waardoor cliënten profiteren van een maximale dienstverlening. Ons team bestaat momenteel uit 22 advocaten en fiscalisten.

Wie ben jij?

Wij zoeken een enthousiaste, gedreven en eigenzinnige collega om onze praktijk te ondersteunen. Je woont bij voorkeur in de regio Utrecht of je bent bereid je in de directe omgeving van kantoor te vestigen. BVDV stimuleert commerciële groei, waarbij jouw ontwikkeling en kwaliteiten centraal staan.

Wij vragen:

  • Vanaf 3 jaar werkervaring in de advocatuur op het gebied van (soft) IE;
  • Sterke communicatieve vaardigheden;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Betrokkenheid en willen meedenken over de koers van ons kantoor;
  • Zelfstandigheid, maar ook een teamplayer;
  • Commercieel ingesteld en enthousiast om de praktijk uit te breiden;
  • Een gezonde dosis humor.

Enthousiast geworden? Stuur ons dan jouw motivatiebrief, curriculum vitae en eventuele referenties. Sollicitaties kunnen per e-mail worden gericht aan Carla Zillig: zillig@bvdv.nl.

Indien je nog vragen hebt over deze vacature kun je ook telefonisch contact opnemen met Martina van Eldik (Associate Partner) via 030-2322373.