BvdV

Wil jij werken op een uniek advocatenkantoor in de binnenstad van Utrecht? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en vind je het leuk om een hecht team van advocaten en belastingadviseurs te ondersteunen en mee te denken? Bij BvdV zijn wij op zoek naar een aanvulling op ons secretariële team. Als juridisch secretaresse voer je ondersteunende werkzaamheden uit en werk je in een team van juristen met een goede werksfeer en een open cultuur.

Wie zijn wij?

Het team van BvdV bestaat uit gespecialiseerde advocaten en belastingadviseurs die ondernemers en particulieren bijstaan op zowel civiel als fiscaal vlak. BvdV is geen ‘traditioneel’ advocatenkantoor. BvdV is gebaseerd op de Semco-stijl; de managementfilosofie van de Braziliaanse ondernemer Ricardo Semler. Wij zijn een kantoor waarbij vertrouwen en openheid – de kernbegrippen van de Semco-stijl – de sleutelwoorden zijn, terwijl traditionele bedrijven veelal zijn gebaseerd op controle. Wij vertrouwen erop dat mensen het beste uit zichzelf halen.

Wat verwachten we van je?

Voor deze functie beschik je over een afgeronde secretariële opleiding en (juridische) werkervaring binnen het secretarieel gebied is een pré.

Wij zoeken een frisse en enthousiaste persoonlijkheid. Je bent bereid om alles aan te pakken (waaronder juridische opleidingen), en hebt een klantvriendelijke en behulpzame instelling. Je bent leergierig en past binnen een jong team.

Ondernemend, communicatief sterk en accuraat zijn eigenschappen die bij je passen. Vanzelfsprekend heb je kennis en ervaring in het werken met Word, Excel e.d.

Wat deze functie leuk maakt, is de grote diversiteit aan werkzaamheden: je bent het eerste aanspreekpunt van kantoor, ontvangt cliënten, start en beheert dossiers, assisteert bij procedurele en juridische werkzaamheden, beheert de agenda’s, neemt deel aan commissies om allerlei zaken en evenementen binnen kantoor te regelen, doet bestellingen, verzorgt de post en natuurlijk  ondersteun jij onze advocaten waar nodig. Daarnaast beslis jij mee over de koers van kantoor, want bij BvdV heeft iedereen een (net zo grote) stem over de bedrijfsvoering. De inhoud van de functie bepaal je dus ook deels zelf!

Wat breng jij:

We zoeken iemand die assertief is met goede communicatieve vaardigheden. Je vindt het een uitdaging om in een hecht team te werken en te zorgen voor een goede ondersteuning van onze advocaten en belastingadviseurs.

  • Uitstekende beheersing Nederlandse taal, in woord en geschrift;
  • Affiniteit met juridische dienstverlening;
  • Werkt graag in een klein team;
  • Goede kennis van Microsoft Office en je maakt je onbekende programma’s snel eigen;
  • Affiniteit met cijfers;
  • Representatief, nauwkeurig, leergierig en een flexibele werkhouding;
  • 3 tot 4 dagen in de week.

Het is een leuke en afwisselende functie en waarbij eigen initiatief zeer op prijs wordt gesteld.

Denk jij dat dit de baan voor je is? Mail dan je sollicitatie voorzien van motivatie, CV en eventuele referenties naar Carla Zillig (zillig@bvdv.nl). Mocht je nog vragen hebben dan kun je uiteraard ook contact met ons opnemen via 030-2322373.