Binnen een jong en enthousiast team ben je werkzaam in onze algemene belastingadviespraktijk. Onze cliënten zijn zeer divers; dit zijn voornamelijk (MKB-)ondernemingen, dga’s en vermogende particulieren die zowel in Nederland als in het buitenland actief zijn en/of gevestigd zijn. Onze focus is onderscheidend zijn in kwaliteit en creativiteit. Je werkt daarbij nauw samen met de advocaten, hierdoor zijn je werkzaamheden naast puur fiscaal ook juridisch van aard.

Ben jij eind bachelor- of beginnend masterstudent fiscaal recht of fiscale economie en wil jij tijdens je studie al inhoudelijk aan de slag als werkstudent? Ben je enthousiast met een sociale persoonlijkheid, dan zijn wij op zoek naar jou als versterking van ons team. Je woont bij voorkeur in de regio Utrecht.

Wij bieden je de kans om te leren en te groeien. Naast ruimte om te groeien op het gebied van vaktechnische kennis is er ook aandacht voor de groei van je persoonlijke vaardigheden. Daarnaast zijn er je collega’s om te sparren over actualiteiten en cases. Je krijgt de mogelijkheid om 2 tot 4 dagen mee te werken, afhankelijk van je voorkeur en studierooster. Je kunt de overige dagen (op kantoor) desgewenst bijvoorbeeld besteden aan je scriptie.

Heb je interesse in deze functie, stuur ons dan jouw motivatie inclusief cv en eventuele referenties.

Sollicitaties kunnen per e-mail worden gericht aan Carla Zillig: zillig@bvdv.nl. Indien je vragen hebt kun je ook telefonisch contact opnemen via 030-2322373.