Estate planning, schenk- en erfbelasting

Onze belastingadviseurs adviseren particulieren ten aanzien van vermogensplanning. Zij kunnen u adviseren omtrent uiteenlopende onderwerpen en vragen. Denk daarbij aan:

  • Het opstellen van schenkingsplanningen;
  • De invulling van uw testament;
  • De toepassing van de bedrijfsopvolgingsfaciliteit (BOF);
  • De participatie van kinderen; en
  • De vrijgestelde beleggingsinstelling (VBI).

Intregraal advies

Bij het geven van een goed advies komen zeer veel verschillende belastingheffingen aan de orde. De belastingadviseurs van BvdV hebben zicht op de meeste belastingen, zoals overdrachtsbelasting, schenk- en erfbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting zodat bij een dergelijke herstructurering alle relevante aspecten kunnen worden belicht.

Onze meerwaarde

Al onze belastingadviseurs zijn ook advocaat en daarmee ook juridisch geschoold. Dit heeft een grote meerwaarde voor u als cliënt, omdat al onze fiscale adviezen ook juridisch uitvoerbaar zijn en daarop getoetst zijn. Indien u besluit een advies uit te voeren begeleiden wij u totdat het advies is uitgevoerd en afgerond. Waar nodig stellen wij alle relevante documenten op en sturen wij de eventueel betrokken notaris aan.

Advisering bij Estate planning, schenk- en erfbelasting

Meer weten over onze diensten op het gebied van estate planning, schenkbelasting en erfbelasting? Neem contact met ons op om kennis te maken.