Loonbelasting

Onze belastingadviseurs staan ondernemers, ondernemingen en particulieren bij die te maken krijgen met diverse aspecten op het gebied van loonbelasting. Daarbij kunt u denken aan:

  • Afstemmen van loonbelastinggevolgen, bijvoorbeeld bij werknemersparticipaties (toekennen van aandelen, economisch eigendom van aandelen, opties op aandelen of stock appreciation rights);
  • Fiscale begeleiding bij het gebruik van de modelovereenkomsten van de Belastingdienst en andere aspecten van de wet DBA;
  • Gebruikelijk loon;
  • Internationale loonbelasting.

Integraal advies

Veel van de Nederlandse belastingen hangen met elkaar samen. Omdat wij diverse specialismen in huis hebben, ontvangt u waar nodig een integraal advies. Indien wij niet over specifiek benodigde kennis beschikken, schakelen wij specialisten in uit ons netwerk. Dat zullen wij u in dat geval van tevoren met u bespreken.

Onze meerwaarde

Al onze belastingadviseurs zijn ook advocaat en daarmee ook juridisch geschoold. Dit heeft een grote meerwaarde voor u als cliënt, omdat al onze fiscale adviezen ook juridisch uitvoerbaar zijn en daarop getoetst zijn.

Indien u besluit een advies uit te voeren begeleiden wij u totdat het advies is uitgevoerd en afgerond. Waar nodig stellen wij alle relevante documenten op en sturen wij de eventueel betrokken notaris aan. Ook kijken wij mee of stellen wij zelf de relevante aangiften voor u op ten aanzien van het jaar waarin ons advies is uitgevoerd.

Advies van de specialist

Meer weten over onze diensten met betrekking tot loonbelasting? Neem contact met ons op voor een kennismaking.