Evelyne Hof

Advocaat

Bij BVDV houd ik mij in het bijzonder bezig met het arbeidsrecht. Hierbij sta ik met name ondernemingen, maar ook werknemers bij. Denk hierbij aan uiteenlopende vraagstukken met betrekking tot ontslag, ziekte, reorganiseren, collectief arbeidsrecht en medezeggenschap. Daarnaast ben ik graag een sparringspartner voor HR-afdelingen. Ik hou van korte lijnen met mijn cliënten en een praktische manier van adviseren.

Mijn bachelor Rechtsgeleerdheid heb ik aan de Rijksuniversiteit Groningen behaald en mijn master Arbeidsrecht met specialisatie Arbeid & Onderneming aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik praktijkervaring opgedaan bij diverse advocatenkantoren in het commerciële contractenrecht en in het arbeidsrecht. De interesse in het arbeidsrecht is al vroeg in mijn studie ontstaan. Zo ben ik actief geweest bij de Rechtswinkel op de sectie Werk & Uitkeringen en heb ik in het bestuur gezeten van de Amsterdamse Studievereniging voor Arbeidsrecht (ASAR).

Als arbeidsrechtspecialist ben ik lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA) en de Vereniging voor Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA).