Frank Kuipers

Belastingadviseur

Achtergrond

Al tijdens mijn opleidingen Belastingrecht en Staats- en Bestuursrecht ben ik begonnen met mijn werkzame leven in de Fiscaliteit. Eerst ben ik als student aan de slag gegaan bij een ambitieus MKB-kantoor in Utrecht. Na het afronden van mijn studies heb ik vervolgens bij zowel een big-4 kantoor als bij een MKB+-kantoor gewerkt. Sinds maart 2020 ben ik werkzaam bij Bruggink & van der Velden.

Werkwijze

Ik geloof dat je als fiscalist een belangrijke rol speelt bij het meenemen van de cliënt in de fiscaliteit. Hierbij is het belangrijk om complexe zaken duidelijk uit te leggen en te denken in concrete oplossingen. Dit doe ik met plezier; mijn vak is tevens mijn passie. Ik neem dan ook graag de tijd om door ons gegeven advies met de cliënt door te nemen. Naast mijn werk in de fiscale adviespraktijk stel ik tevens aangiftes op.

Aandachtsgebieden

Mijn interesse ligt in de inkomstenbelasting, de vennootschapsbelasting (zowel profit als non-profit), de overdrachtsbelasting en het formeel belastingrecht. Als generalist heb ik een brede fiscale achtergrond en kan ik veel verschillende soorten ondernemers adviseren. Het liefst zet ik mijn tanden in de complexe vraagstukken rond stichtingen en vereniging.