Ingrid Holman

Ondersteuning

Na een arbeidsverleden (sinds 1998) bij onder meer een luchtvaartmaatschappij, een vastgoedorganisatie en een ziekenhuis ben ik per juni 2022 werkzaam bij BVDV.
Ogenschijnlijk een willekeur aan werkgevers maar de ondersteuning die ik mijn collega’s door de jaren heen kon bieden – zoals ik dat nu mag doen bij de collega’s van BVDV – heeft eigenlijk voornamelijk raakvlakken. Het service bieden/ondersteunen/ontzorgen is waar mijn kracht ligt en waar ik mijn werkplezier uithaal.

En wat maakt het werken bij BVDV in het bijzonder dan zo leuk? Dat is onder meer de diversiteit van de werkzaamheden plus de hectiek van de dag. Ik vind het heerlijk wanneer geen dag hetzelfde is. Daarnaast heb ik ondervonden dat het werken in een platte organisatie zonder voelbare hiërarchie heel aangenaam is.
Omdat we een relatief klein kantoor zijn, zijn de lijnen kort en de persoonlijke band werkt positief door in onze samenwerking. Onze cliënten zullen dat ook zeker ondervinden wanneer ze bij ons kantoor binnenstappen of ons via de telefoon spreken. Ook de locatie van ons kantoor is zonder meer een pré 🙂

Over Ingrid

En, omdat er meer is dan alleen werken; ik geniet volop van het samenzijn met familie, vrienden en vriendinnen. Gezellige etentjes, mooie borrels of gewoon voetballen op het schoolplein met mijn zoon. Ook hier geldt, de diversiteit maakt het extra leuk!