Jitte Rickli

Juridisch medewerker

Mijn bachelor Rechtsgeleerdheid heb ik behaald aan de Universiteit Utrecht en mijn master Arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Naast mijn rechtenstudie heb ik ook de studie toegepaste psychologie met succes afgerond. Tijdens mijn studie heb ik zowel binnen als buiten de advocatuur ervaring opgedaan, bij advocatenkantoren, juridische studieverenigingen en een juridische start-up. Na het afronden van mijn studie heb ik werkervaring opgedaan als juridisch adviseur op het gebied van arbeidsrecht voor verschillende instellingen.

In maart 2021 ben ik bij BvdV gestart als juridisch medewerker op het gebied van arbeidsrecht. Ik houd mij bezig met arbeidsrecht in de breedste zin van het woord. Zo adviseer ik onder andere over vraagstukken op het gebied van ontslag, (het wijzigen van) arbeidsvoorwaarden, concurrentiebedingen, medezeggenschap en ziekte.
Mijn werkwijze is betrokken en oplossingsgericht. In iedere zaak staat het belang van de cliënt centraal en worden de meest geschikte oplossingen en strategieën doorgesproken, om te komen tot het best haalbare resultaat.