Naveen Bharatsingh

Belastingadviseur / Advocaat

Achtergrond en opleiding

In augustus 2018 heb ik de masteropleiding Internationaal en Europees Belastingrecht aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Tijdens mijn studie heb ik bij een aantal advocatenkantoren praktijkervaring opgedaan op het gebied van de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, het formeel belastingrecht en het successierecht.

Sinds mei 2019 ben ik als advocaat en belastingadviseur werkzaam bij Bruggink & Van der Velden. Daarbij volg ik zowel de Beroepsopleiding voor advocaten als de Beroepsopleiding voor belastingadviseurs.

Werkwijze

Doordat ik mij gedurende mijn studie niet alleen heb verdiept in het fiscaal recht maar ook in het civiele recht, ben ik in staat mijn cliënten zowel bij civiele als fiscale vraagstukken te ondersteunen. Door middel van een pragmatische en persoonlijke aanpak ga ik op zoek naar oplossingen en mogelijkheden en voorzie ik cliënten van adequaat advies. Ik ben van mening dat een optimaal resultaat bereikt kan worden als een vraagstuk vanuit meerdere perspectieven bekeken wordt en de verschillende benaderingen tegen elkaar worden afgewogen. Het vinden van een op maat gemaakte oplossing zie ik dan ook als een uitdaging.

Aandachtsgebieden

Ik adviseer over uiteenlopende fiscale vraagstukken, met name op het gebied van de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, het formeel belastingrecht en het successierecht (erf- en schenkbelasting).