Reza Zeldenrust

Werkstudent fiscaal

Achtergrond en opleidingen

Na negen jaar in het buitenland te hebben gewoond ben ik in 2014 gestart met de studie rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht. Tijdens mijn studie ben ik in aanraking gekomen met verschillende fiscale vakken, waardoor een specialisatie in de fiscaliteit mijn roeping werd. Inmiddels heb ik mijn bachelor met goed gevolg afgerond en volg ik vanaf september 2018 de master Internationaal en Europees fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam.

Werkzaamheden

Ik ben sinds maart 2018 met veel plezier werkzaam bij BvdV. Hoofdzakelijk ondersteun ik de belastingadviseurs in hun dagelijkse praktijken. Daarnaast omvatten mijn werkzaamheden onder andere het uitzoeken van fiscale vraagstukken. Omdat de belastingadviseurs ieder verschillende fiscale aandachtsgebieden hebben, is mijn ondersteuning een geweldige mogelijkheid om met die verschillende gebieden in aanraking te komen.

Nevenactiviteiten

Naast mijn studie en werkzaamheden neem ik regelmatig deel aan pleitwedstrijden. Daarnaast sport ik graag; een rondje hardlopen, fitnessen of recreatief boksen gaat er bij mij altijd in.