Donderdag 26 oktober 2017 van 15.00 tot 17.00 uur in Social Impact Factory Utrecht

In mei hebben wij onze eerste workshop met als onderwerp Arbeidsrecht georganiseerd en zoals aangegeven gaan we meer workshops organiseren. Op 26 oktober 2017 is het de beurt aan onze huurrechtspecialisten (Bas Le Large en Guy de Wijkerslooth) die een workshop huurrecht zullen geven.

Bas en Guy zullen alle tips & tricks op het gebied van bedrijfs-, winkel- en kantoorruimte met u delen. Mocht u vooraf al een gerichte vraag op het gebied van huurrecht hebben, laat het ons gerust weten.  

De workshop zal worden gehouden in Social Impact Factory Utrecht (www.sifutrecht.nl), een ideale werkplek voor sociaal ondernemers met bijbehorende horeca onder het credo ‘normaal sociaal’ (www.deutrechter.nl). Een plek om te werken, vergaderen en een plek om zelfstandige professionals, startups, scale-ups en grote organisaties (corporates, (semi) publieke organisaties) te ontmoeten. Wat hen bindt is dat zij met hun ondernemerschap impact willen realiseren.

Meld je uiterlijk 16 oktober 2017 aan bij Carla Zillig via zillig@bvdv.nl.


Later dit jaar, te weten op donderdag 30 november 2017, volgt de gratis workshop met als onderwerp IE. Wij zullen u hier eveneens van op de hoogte brengen.

Wij hopen je op 26 oktober 2017 te mogen ontvangen in Social Impact Factory Utrecht. Tot dan!

Bas Le Large en Guy de Wijkerslooth

Carla Zillig
Carla Zillig
Volg Carla Zillig: