Investeringsfonds van dierenartsencoöperatie Dactari, het Ons Dactari Fonds, doet eerste investering in PetCards

De groeiende druk op dierenartspraktijken vraagt om oplossingen die processen automatiseren, klantrelaties versterken en tegelijkertijd de diergezondheid verbeteren. PetCards biedt de dierenartsenpraktijk een instrument om met deze uitdagingen om te gaan. Het PetCards-platform bestaat uit een mobiele app voor de eigenaar en een portaal voor de veterinaire professional.

PetCards is opgericht door Erik van der Zijden en Stijn Peters van Dierenziekenhuis Eindhoven. Van der Zijden ontwikkelde eerder een succesvol digitaal platform voor ziekenhuizen. Met Peters werd de vertaalslag naar de dierenartspraktijk gemaakt. “PetCards biedt een gepersonaliseerde ervaring, waarmee we zowel diergezondheid als onze dienstverlening optimaliseren. In een tijd waarin onze beroepsgroep al onder druk staat, vormt PetCards een waardevolle aanvulling”, aldus Stijn Peters, Dierenziekenhuis Eindhoven.

PetCards is de eerste investering van het Ons Dactari Fonds (Marco Labordus, Pieter Kirkels). Het fonds richt zich op investeringen in digitalisering voor veterinaire praktijken en hun klanten.

BVDV advocaten & fiscalisten (Paul Passenier, Maarten Bol) adviseerde Dactari

Paul Passenier - advocaat financiering ondernemingsrecht
Paul Passenier
Volg Paul Passenier: