Tijdens een stage bij BVDV krijg je een goed beeld van onze praktijk, onze mensen en ons kantoor. In een periode van 8 weken zal je volledig meedraaien in de dagelijkse praktijk van onze juristen en kom je met alle facetten van de advocatuur in aanraking. De stage is kantoorbreed en daardoor krijg je te maken met alle rechtsgebieden binnen BVDV. Een student-stage is de uitgelezen manier om erachter te komen of de advocatuur bij jou past.

Wie zijn wij?

BVDV is een bijzonder advocatenkantoor gevestigd in het centrum van Utrecht. BVDV is gebaseerd op de Semco-stijl; de managementfilosofie van de Braziliaanse ondernemer Ricardo Semler. Wij zijn een kantoor waarbij vertrouwen en openheid – de kernbegrippen van de Semco-stijl – de sleutelwoorden zijn, terwijl traditionele bedrijven veelal gebaseerd zijn op controle. Wij vertrouwen erop dat mensen het beste uit zichzelf halen. Om deze uitgangspunten te laten slagen is BVDV volledig transparant. Iedere medewerker heeft zicht op en zeggenschap over de koers van de organisatie. Dat maakt de betrokkenheid hoog en wij zijn daardoor een hecht team.

Wij richten ons met name op zakelijke opdrachtgevers, waaronder ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, non-profit organisaties, overheden en vermogende particulieren. Onze advocaten werken nauw samen met de fiscalisten binnen kantoor waardoor cliënten profiteren van een maximale dienstverlening. Ons team bestaat momenteel uit 22 advocaten en fiscalisten. We zijn doorlopend op zoek naar student-stagiaires die we een kijkje in de advocatuur willen bieden.

Wie ben jij?

Wij zoeken een enthousiaste, assertieve en leergierige student om onze praktijk te ondersteunen. Je zit in de eindfase van je bachelor Nederlands recht of je bent bezig met je master.

Meer informatie?      

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met Charlotte Rijken (rijken@bvdv.nl) of Evelyne Hof (hof@bvdv.nl) of via 030-2322373.

Ben je naar aanleiding van het bovenstaande direct enthousiast geworden om te solliciteren? Stuur dan jouw motivatie inclusief cv, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen per e-mail aan Carla Zillig: zillig@bvdv.nl.

Bij BVDV willen we drempels om te solliciteren verlagen. Daarom kan je bij ons anoniem solliciteren. We verzoeken je in dat geval om je documenten te anonimiseren. Een medewerker die niet betrokken is bij de selectieprocedure checkt of je sollicitatie volledig geanonimiseerd is. Je mailadres en telefoonnummer hebben we nodig om contact met je op te kunnen nemen, maar zijn afgeschermd tijdens de selectieprocedure.

Wij zijn ervan overtuigd dat verschillen belangrijk zijn op de werkvloer. Zoveel mensen, zoveel perspectieven. Wij willen een werkomgeving bieden die ambitieus talent stimuleert, wie je ook bent. Ben je enthousiast, maar herken je je niet volledig in onze vacature, of heb je vragen? Neem vooral even contact op!