BVDV is een jong, middelgroot advocatenkantoor in hartje Utrecht waar de commerciële advocatuur wordt gecombineerd met belastingadvies. Het team van BVDV heeft de kennis en ervaring in huis om ondernemers bij te staan in alle geschillen en vraagstukken waar zij mee te maken krijgen. Kwaliteit, ondernemerschap en een goede balans tussen werk en privé zijn de kernwaarden van ons kantoor.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar:

Vacature: (gevorderde) advocaat M&A en Venture Capital

(Gevorderde) advocaat insolventierecht

Beginnend belastingadviseur algemene praktijk (0-3 jaar ervaring)

Een student-stagiair civiele praktijk

Hebben wij op dit moment geen passende vacature?  Stuur dan een open sollicitatie. Je bent welkom!

Sollicitaties kunnen per e-mail worden gericht aan Carla Zillig: zillig@bvdv.nl. Indien je vragen hebt kun je ook telefonisch contact opnemen via 030-2322373.

Bij BVDV willen we drempels om te solliciteren verlagen. Daarom kan je bij ons anoniem solliciteren. We verzoeken je in dat geval om je documenten te anonimiseren. Een medewerker die niet betrokken is bij de selectieprocedure checkt of je sollicitatie volledig geanonimiseerd is. Je mailadres en telefoonnummer hebben we nodig om contact met je op te kunnen nemen, maar zijn afgeschermd tijdens de selectieprocedure.

Wij zijn ervan overtuigd dat verschillen belangrijk zijn op de werkvloer. Zoveel mensen, zoveel perspectieven. Wij willen een werkomgeving bieden die ambitieus talent stimuleert, wie je ook bent. Ben je enthousiast, maar herken je je niet volledig in onze vacature, of heb je vragen? Neem vooral even contact op!