Ben jij net klaar met je studie of net begonnen met je loopbaan, maar op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wellicht zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze algemene adviespraktijk zijn wij op zoek naar een beginnend belastingadviseur (0-3 jaar ervaring). Onze praktijk bestaat uit zeer diverse cliënten: startups, scale ups en gevestigde ondernemingen, DGA’s, vermogende particulieren en ANBI’s. We adviseren deze cliënten onder andere op het gebied van vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, overdrachtsbelasting en BTW! Daarnaast werken we nauw samen met advocaten waardoor de werkzaamheden niet puur fiscaal, maar ook juridisch van aard zijn.

Wie zijn wij?

BVDV is een bijzonder advocatenkantoor gevestigd in het centrum van Utrecht. Wij zijn een kantoor waarbij vertrouwen en openheid de sleutelwoorden zijn, waar meer traditionele bedrijven veelal gebaseerd zijn op controle. Wij vertrouwen erop dat mensen het beste uit zichzelf halen. Om deze uitgangspunten te laten slagen is BVDV volledig transparant. Iedere medewerker heeft zicht op en zeggenschap over de koers van de organisatie. Dat maakt de betrokkenheid hoog en wij zijn daardoor een hecht team.

Wie ben jij?

We zoeken een enthousiaste, gedreven en sociale collega om onze praktijk te ondersteunen. Verder woon je bij voorkeur in de regio Utrecht of ben je bereid je in de directe omgeving van kantoor te vestigen.

Wij vragen:

  • Maximaal 3 jaar werkervaring;
  • Sterke communicatieve vaardigheden;
  • Affiniteit met het fiscaal recht;
  • Betrokkenheid en willen meedenken over de koers van ons kantoor;
  • Zelfstandigheid, maar ook een teamplayer; en
  • Een gezonde dosis humor.

Enthousiast geworden? Stuur ons dan jouw motivatiebrief, curriculum vitae en eventuele referenties. Sollicitaties kunnen per e-mail worden gericht aan Carla Zillig: zillig@bvdv.nl.

Voor vragen kan je contact opnemen met Mischa Lokhoff (lokhoff@bvdv.nl).

Bij BVDV willen we drempels om te solliciteren verlagen. Daarom kan je bij ons anoniem solliciteren. We verzoeken je in dat geval om je documenten te anonimiseren. Een medewerker die niet betrokken is bij de selectieprocedure checkt of je sollicitatie volledig geanonimiseerd is. Je mailadres en telefoonnummer hebben we nodig om contact met je op te kunnen nemen, maar zijn afgeschermd tijdens de selectieprocedure.

Wij zijn ervan overtuigd dat verschillen belangrijk zijn op de werkvloer. Zoveel mensen, zoveel perspectieven. Wij willen een werkomgeving bieden die ambitieus talent stimuleert, wie je ook bent. Ben je enthousiast, maar herken je je niet volledig in onze vacature, of heb je vragen? Neem vooral even contact op!