Wij zijn op zoek naar een ervaren advocaat voor onze M&A en Venture Capital-praktijk (bij voorkeur 2 tot 6 jaar ervaring). Hierbinnen adviseren we over alle soorten fusies en overnames, joint ventures, investeringsrondes, (her)structureringen en reorganisaties. Onze cliënten zijn gevestigde ondernemingen, start-ups & scale-ups en participatiemaatschappijen. 

Wie zijn wij?

BVDV is een bijzonder advocatenkantoor gevestigd in het centrum van Utrecht. Kwaliteit, ondernemerschap en een goede balans tussen werk en privé zijn de kernwaarden van BVDV.

Wij zijn een kantoor waarbij vertrouwen en openheid de sleutelwoorden zijn. Wij vertrouwen erop dat mensen het beste uit zichzelf halen. Om deze uitgangspunten te laten slagen is BVDV volledig transparant. Iedere medewerker heeft zicht op en zeggenschap over de koers van de organisatie. Dat maakt de betrokkenheid hoog en wij zijn daardoor een hecht team bestaande uit 20 advocaten.

Wie ben jij?

We zoeken een enthousiaste, gedreven en sociale collega om onze praktijk te ondersteunen. Verder woon je bij voorkeur in de regio Utrecht of ben je bereid je in de directe omgeving van kantoor te vestigen.

Wij vragen:

 • Ten minste twee tot zes jaar ervaring op het gebied van fusies en overnames en/of venture capital;
 • Sterke analytische en probleem oplossende vaardigheden;
 • Betrokkenheid en willen meedenken over de koers van ons kantoor;
 • Zelfstandigheid, maar ook een teamplayer; en
 • Intiatief en een ondernemende mindset.

Wij bieden:

 • Uitstekend beloningsmodel op basis van een basissalaris en zeer ruime winstdeling;
 • Vierdaagse werkweek;
 • Specialisatieopleiding en andere mogelijkheden tot zelfontplooiing;
 • Zeggenschap over de koers van kantoor;
 • Mogelijkheden tot praktijkopbouw en aandeelhouderschap op termijn (maar dat hoeft niet);
 • Vele leuke kantooractiviteiten, zoals de jaarlijkse ski reis, waarbij aanhang ook welkom is.

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Neem contact op met Paul Passenier (passenier@bvdv.nl) of Falco Houwer (houwer@bvdv.nl). De koffie staat klaar!

Bij BVDV willen we drempels om te solliciteren verlagen. Daarom kan je bij ons anoniem solliciteren. We verzoeken je in dat geval om je documenten te anonimiseren. Een medewerker die niet betrokken is bij de selectieprocedure checkt of je sollicitatie volledig geanonimiseerd is. Je mailadres en telefoonnummer hebben we nodig om contact met je op te kunnen nemen, maar zijn afgeschermd tijdens de selectieprocedure.

Wij zijn ervan overtuigd dat verschillen belangrijk zijn op de werkvloer. Zoveel mensen, zoveel perspectieven. Wij willen een werkomgeving bieden die ambitieus talent stimuleert, wie je ook bent. Ben je enthousiast, maar herken je je niet volledig in onze vacature, of heb je vragen? Neem vooral even contact op!