Voorziet u als ondernemer op (korte) termijn ernstige betalingsproblemen? Neem dan direct contact op met een van onze ervaren insolventieadvocaten.

Faillissement in veel gevallen niet nodig

Veel ondernemers denken bij liquiditeitskrapte al snel aan een faillissement. Echter: in veel gevallen is een faillissement helemaal niet nodig en (daarom) ook niet de juiste keuze. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden om zonder een faillissement een herstructurering van de (schulden van de) onderneming door te voeren.

Herstructureren van schulden

Het doorvoeren van een herstructurering kan op verschillende manieren. Denk dan bijvoorbeeld aan een surseance van betaling of het doorlopen van een Whoa-traject. In beide trajecten is het mogelijk om regelingen met schuldeisers te treffen of af te dwingen.

Als u voorziet dat uw onderneming in betalingsproblemen zal komen te verkeren, neem dan (tijdig!) contact op met één van onze ervaren insolventieadvocaten. Zij zullen met u de mogelijkheden van een herstructurering bespreken.

Waarom een insolventieadvocaat van Bruggink & Van der Velden?

✅ Specialisten in het (voorkomen van) faillisementen
✅ Gericht op het beste resultaat voor u en uw onderneming
✅ Helder over kosten

Laat u gegevens hier achter dan nemen wij vrijblijvend contact met u op. Liever direct een advocaat spreken? Bel 030-232 23 73.

  • Je gegevens worden over een beveiligde verbinding verstuurd en worden vertrouwelijk behandeld.

Maak alvast online kennis met een van onze insolventieadvocaten.

Rogier Karskens

Rogier Karskens, insolventieadvocaat bij BvdV:

“Als ik met ondernemers spar over (juridische) vraagstukken vind ik het een uitdaging om te zoeken naar de minst belemmerende oplossing: the show must go on!”

Meer over Rogier »

Bel Rogier: 030-232 23 73 »