Is of gaat uw onderneming failliet, maar ziet u kansen om de activiteiten van de onderneming door te starten? Of wilt u een onderneming/concurrent overnemen, maar heeft u twijfels bij de levensvatbaarheid van de onderneming? Overweeg dan een doorstart.

Doorstart na faillissement

Een doorstart houdt in dat de activa/activiteiten van een failliete onderneming worden gekocht van de curator. Voordeel van een doorstart dat de waarde van de onderneming kan worden behouden (waardebehoud), doordat de doorstarter met een schone lei verder kan en de schulden in het faillissement achterblijven (wel de lusten niet de lasten).

Specialisten in herstructureren en isolventie

Overweegt u een doorstart: neem dan (tijdig!) contact op met één van onze ervaren insolventieadvocaten om de mogelijkheid e bespreken. Wij kunnen u adviseren over de juiste aanpak. Wij denken mee en zetten onze kennis en ervaring in om te zorgen voor het beste resultaat voor uw onderneming.

Waarom een insolventieadvocaat van Bruggink & Van der Velden?

✅ Specialisten in insolventie en herstructurering
✅ Gericht op het beste resultaat voor u en uw onderneming
✅ Helder over kosten

Laat u gegevens hier achter dan nemen wij vrijblijvend contact met u op. Liever direct een advocaat spreken? Bel 030-232 23 73.

  • Je gegevens worden over een beveiligde verbinding verstuurd en worden vertrouwelijk behandeld.

Maak alvast online kennis met onze insolventieadvocaten.

Rogier Karskens

Rogier Karskens, insolventieadvocaat bij BVDV:

“Als ik met ondernemers spar over (juridische) vraagstukken vind ik het een uitdaging om te zoeken naar de minst belemmerende oplossing: the show must go on!”

Neem direct contact op »

William Lansing - advocaat

William Lansing, insolventieadvocaat bij BVDV:

“Naast juridische expertise zit mijn toegevoegde waarde in het tactisch/strategisch overleg, het inzichtelijk maken van ‘voors en tegens’ en het uiteindelijk maken van een onderbouwde keuze. Een goede vertrouwensrelatie ‘ over en weer’ is daarbij voor mij essentieel. Mijn taak daarbij: to get the job done!”

Neem direct contact op »