De finalisten voor De Tienduizend zijn bekend. Na een zorgvuldige selectie zijn nog 5 fantastische ideeën in de race om de prijs van € 10.000,- en 1 jaar juridisch en fiscaal advies in de wacht te slepen. Wij willen de afvallers nogmaals bedanken voor de enthousiaste deelname. Zonder jullie was het project niet geslaagd zijn. Waarvoor dank!

Wie zijn de finalisten:

Closing the loop (http://www.closingtheloop.eu/)

Hemelswater (http://hemelswater.com/)

MeatGreen (http://meatgreen.nl/meatgreen/)

SUE b.v. (http://www.sue-online.nl/)

Thuisafgehaald (https://www.thuisafgehaald.nl/)

Op donderdag 16 februari is de finale van De Tienduizend. De 5 finalisten mogen dan hun idee voor onze 3-koppige jury pitchen. Wie zijn onze juryleden: Chantal Engelen (Kromkrommer), Raphaël Nouwen (Triodos Bank NV) en Sjoerd van der Velden (oprichter van BVDV).

Vanaf 19.30 uur is de ontvangst en om 20.00 uur zullen we starten met de finale. Wil je graag bij deze finaleavond (donderdag 16 februari 2017) aanwezig zijn, meld je dan aan bij Carla Zillig via zillig@bvdv.nl.

De finale wordt gehouden in de Social Impact Factory Utrecht (‘SIFUtrecht’), een initatief van drie B-Corp gecertificeerde partijen: BVDV, Seats2Meet en Kirkman Company. SIFUtrecht is gevestigd in het voormalig Staffhorstpand op Vredenburg 40 en dit prachtige gebouw wordt het kloppende hart van sociaal ondernemerschap in Nederland.