Arbeidsrechtadvocaat Hilversum

Met een arbeidsrechtadvocaat bij Hilversum ga je voor zekerheid. Of je nu op zoek bent naar een waterdicht arbeidscontract of een goede ontslagregeling. De juristen van Bruggink & Van der Velden Advocaten Belastingadviseurs kunnen je verder helpen. Neem vandaag nog contact met ons op. Dan spreek je binnenkort in Hilversum met onze arbeidsrechtjurist!

Ontslag

Ontslag is voor niemand leuk. Niet voor de werknemer. Niet voor de werkgever. Daarom wil je als ondernemer graag dat het zo goed mogelijk wordt afgehandeld. Schakel daarom een arbeidsrechtadvocaat nabij Hilversum in. Hij of zij weet precies hoe dit proces het beste kan worden aangepakt. Van ontslag op staande voet tot een opzegging. Onze arbeidsrechtjurist in Hilversum stelt een overtuigend dossier samen en brengt een eventuele schikking tot het best mogelijke resultaat.

Vergoedingen

Iedere werknemer die langer dan 24 maanden in dienst is geweest, heeft in eerste instantie recht op een transitievergoeding. Dit recht vervalt wanneer er in het cao een andere regeling is opgenomen. Ook wanneer de werknemer zich ernstig verwijtbaar heeft gedragen kan de regeling ongeldig worden verklaard. Toch komt het voor dat een rechter de vergoeding bij ontslag op staande voet alsnog toewijst. Schakel daarom een arbeidsrechtadvocaat nabij Hilversum in om te voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan.

Arbeidsovereenkomsten

Een arbeidsovereenkomst die juridisch gezien slecht in elkaar zit, kan voor jouw bedrijf dure en vooral vervelende gevolgen hebben. Gelukkig heeft onze arbeidsrechtadvocaat nabij Hilversum ervaring in het opstellen én opzeggen van deze contracten. Ook kun je onze arbeidsrechtjurist in Hilversum om advies vragen over gerelateerde zaken, zoals: de proeftijd, concurrentie- en relatiebeding en het cao. Zo hoef jij je als werkgever nergens zorgen om te maken.

De advocaten van BVDV

De specialisten van BVDV hebben kennis en ervaring van verschillende rechtsgebieden en staan ondernemers hiermee graag bij. Zo ook op het gebied van arbeidsrecht. Of het nu gaat om een arbeidscontract of een ingehuurde zzp’er: onze arbeidsrechtadvocaat bij Hilversum vindt voor jou het juiste antwoord. Daarnaast zijn onze juristen ook buiten dit rechtsgebied actief. Zo beweegt ons bureau zich niet alleen in het civiele, maar ook het fiscale recht. Maak jij je als ondernemer ten slotte zorgen om de AVG-wetgeving? Doe dan onze Privacy Checkup!

Schakel nu een arbeidsrechtadvocaat nabij Hilversum in!

Bij een conflict op de werkvloer krijg je veelal met complexe regels te maken. Lang niet iedereen kan hier zijn weg in vinden. Kun jij daarom wel een arbeidsrechtadvocaat nabij Hilversum gebruiken? Neem dan contact met BVDV op. Dit kan door ons contactformulier in te vullen of een bericht te sturen naar info@bvdv.nl. Bellen kan natuurlijk ook. Doe dit naar 030 - 232 23 73. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. Onze arbeidsrechtadvocaat in de buurt van Hilversum helpt je graag!